Balatonakarattya közelében valaki úgy gondolta, hogy autózni fog a Balaton jegén, azonban autója alatt beszakadt a jég. Egy ismerősét hívta segítségül, aki Hummerével hajtott a befagyott tóra – annak ellenére, hogy a H2-es köztudomásúlag nem a pillekönnyű járművek közé tartozik.

A korábban beszakadt autót nem találták meg, de ahogy az a nagykönyvben meg volt írva, alattuk is beszakadt a jég. A Hummer tulaj hívta segítségül a másik Hummer tulajdonos ismerősét, hogy segítsen kiszabadítani autóját, azonban ennek az autónk a kereke alatt szakadt be a jég, mozgásképtelenné téve a terepjárót.

Mivel nem tudták kiszabadítani, éjszaka magára kellett hagyni a második Hummert is, amely alatt reggelre nyílt meg a jégpáncél. A két beszakadt Hummeren kívül tehát még valahol rejtőzik egy autó a Balaton vizében. A rendőrség a jégre lépés szabályainak megsértése miatt indított eljárást. Nagy felbontású képeket a Porthole magazin oldalán találnak az esetről.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!