A luxust nem lehet a sírba vinni, de egy olasz karosszériaépítő segítségével megoldható, hogy luxus körülmények között tegye meg valaki a sírig vezető utolsó útját. A Biemme Special Cars vállalkozás a bolognai temetkezési vállalkozások kiállításán mutatja be legújabb alkotását.

A Rolls-Royce Phantom karosszériáját 7 méteresre nyújtják, alaposan meghosszabbítják a tengelytávolságot is, hogy bőven legyen hely az esetleg extra méretű koporsónak is a pompaautó hátsó részében.

A Biemme Special Cars nem tud árat mondani az átépítésre, mivel azt minden esetben a megrendelő egyedi igényei – belső kialakítás esetleg valódi arany díszekkel, stb. – alapján végzik, de alap hangon is félmillió eurós árral lehet számolni. Bár maga a Phantom név is furcsán hat egy halottas autónál, azért sokkal morbidabb, hogy az átépítés után is megmaradnak az „öngyilkos” hátrafelé nyíló ajtók.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!