Nem erőltették meg magukat túlságosan a formatervezők, amikor a Fiat Doblót az Opel arculatához illesztették. Mindössze egy új első lökhárítóra terjed ki a módosítás, no meg a felnikre. Még a néven se kellett sokat szögelni, hiszen a Dobló-Combo között csak három betű az eltérés.

Nagyon költségtakarékos ez a megoldás, hiszen egyetlen új présszerszámot se kellett gyártani, mindössze egy fröccsöntő formát kellett elkészíteni. A Fiat által Törökországban gyártott Opel Combo motorjai ismerősek: 1,3 és 1,6 literes dízel 90 lóerővel (utóbbi robotizált váltóval), 1,6 literes dízel 105 lóerővel, 2,0 literes dízel 135 lóerővel, 1,4-es benzines 95 lóerős, és van egy 120 lóerős, földgázas változat is.

Személyautó és dobozos változaban kezd a Combo, nem tudni, lesz-e belőle kombi (szegényebb belső kárpittal rendelkező személyszállító) és pickup Személyautó és dobozos változaban kezd a Combo, nem tudni, lesz-e belőle kombi (szegényebb belső kárpittal rendelkező személyszállító) és pickup

Személyautó és teherautó változatban is elérhető lesz a Combo, utóbbi egyelőre csak zárt karosszériával, de nem kizárt, hogy előbb-utóbb a platós Work Up is megjelenik a német márka kínálatában. A forgalmazása 2012 februárjában indul.