Álcázás nélküli képek a Mercedes C kupéról - és ezúttal teljesen hivatalosan Álcázás nélküli képek a Mercedes C kupéról – és ezúttal teljesen hivatalosan

Először a Mercedes C-osztályos limuzin szivárgott ki idő előtt, nem sokkal később már az új kupé változatot is megismerhettük néhány hivatalosan még nem is létező sajtófotón. Most azonban már teljesen hivatalos csatornákon is kikerültek az új karosszériaváltozat első fényképei.

Aki úgy gondolta, nagy meglepetés ezek után már nem érheti, helyesen cselekedett. A leggyengébb dízel kivételével megegyezik a kupé változat választéka a lépcsős hátú és kombi változattal, egészen a 3,5 literes benzines V6-osig bezárólag. Ami e fölött van, hivatalosan még nem létezik. Csak a kémfotók alapján tudjuk, mire kell számítanunk.

Ugyanaz a mászerfal, mint a többi C-osztályban Ugyanaz a mászerfal, mint a többi C-osztályban

Az utastérben ugyanazt a műszerfalat találjuk, mint a többi C-osztály esetén, több egyediséget csak borsos felár megfizetése után kaphat a kedves ügyfél. A szűkebb második sor miatt ott csak ketten foglalhatnak helyet, de megtartották a hátsó támlák dönthetőségét, azaz bővíthető a csomagtér. A Genfi Autószalonon bemutatkozó új karosszériaváltozat júniusban kerül a kereskedésekbe. Az AMG-re várhatóan őszig kell várnunk.

Várhatóan népszerű opció lesz az üvegtető Várhatóan népszerű opció lesz az üvegtető