A dél-franciaországban készített kémfotók lényegében már mindent elárultak a Mercedes C 63 AMG Black Series-ről, az első hivatalos képeken is piros színben látható az autó.

Minden idők legnagyobb teljesítményű C-osztálya 517 lóerős, a 100 km/órás sebességet 4,2 másodperc alatt éri el. Arról, hogy a sofőr ura maradjon a dolgoknak, teljesen új fejlesztésű felfüggesztés és kerámia fékek gondoskodnak. Oldalanként 5,5 centivel szélesítették ki az első sárvédőket, hogy a hatalmas kerekek elférjenek, hátul több mint 8 centivel húzták meg a lemezt. Elöl 255/35, hátul 285/30 méretű abroncsokat kap az autó, 19 colos kovácsolt alumínium felnikre szerelve.

SLS AMG belsőségekkel növelték 517 lóerőre a 6,2 literes V8-as szívómotor teljesítményét SLS AMG belsőségekkel növelték 517 lóerőre a 6,2 literes V8-as szívómotor teljesítményét

A 6,2 literes V8-as szívómotort az SLS AMG motorjának alkatrészeivel (kovácsolt dugattyúk, hajtókarok, főtengely) javították fel. A hatalmas teljesítményt az AMG Speedshift MCT 7 dupla kuplungos váltó juttatja a hátsó kerekekre, ahol mechanikus önzáró differenciálmű küzd a 620 Nm-es nyomatékkal. Az AMG Track csomag megrendelése esetén a hátsó differenciálmű aktív olajhűtést kap, a felnikre pedig kifejezetten az autóhoz fejlesztett Dunlop abroncsokat szerelnek.

A szellőzőnyílások egy része kamu, a szélesített sárvédők az új felfüggesztés és nagy keerkek miatt szükségesek A szellőzőnyílások egy része kamu, a szélesített sárvédők az új felfüggesztés és nagy keerkek miatt szükségesek