Több éve készültek már az Aspark Owl hivatalos leleplezésére, de még mindig a világ legfürgébb autójának számít a japán konstrukció – már ha sikerül majd tényleg is bebizonyítani az ígért menetteljesítmény-adatokat. Összesen négy villanymotor hajtja a kerekeket, a rendszerteljesítmény 2012 lóerő, a rendszernyomaték 2000 Nm.

Az autó lelke a speciális akkumulátor, amely tényleg képes egyszerre ennyi energiát leadni, így lehetséges a 0-96 km/óra gyorsulás elméletileg 1,69 másodperc alatt. 400 km/órás csúcssebességet ígérnek, miközben a 0-300 km/óra gyorsulás 10,6 másodperc alatt megvan. Az akkumulátor 64 kWh kapacitású, és a NEDC-ciklus szerint 450 km-es hatótávolságot tesz lehetővé – már dolgoznak egy nagyobb hatótávolságú változaton. A karosszéria teljes egészében karbonból készül, kivéve a tetőmerevítőt, ami rozsdamentes acél, a váz tömege 120 kg.

A felfüggesztés körben kettős keresztlengőkaros, a hidraulikus lengéscsillapítókkal 8-16 cm között állítható a hasmagasság gombnyomásra, aktív aerodinamikai elemek és kamerával helyettesített külső tükrök is vannak a fedélzeten. Elöl 10 dugattyús féknyergek szorítják a karbon tárcsákat, hátul 4 dugattyús nyergeket használnak. Az Aspark mindössze 50 Owl gyártását tervezi, a vételár 2,9 millió euró, az első példányokat pedig 2020 második negyedévében tervezik leszállítani.