A legnagyobb visszhangja a svájci esetnek van, hiszen Genf belvárosában törte totálkárosra a szemtanúk szerint húszas éveiben járó sofőr a fehér Ferrari 458-ast.

A sofőr a megengedettnél jóval nagyobb tempóval haladt az Avenue de Champel úton, és a feltorlódott forgalmat a buszsávon akarta körbeautózni. A sávváltás közben azonban nekiütközött egy másik autónak, és elveszítette uralmát a kocsi felett, ami aztán egy zebránál csapódott egy építkezési kerítésbe. Több gyalogos még el tudott ugrani, de egy hölgy nem volt ilyen szerencsés, neki a lába sérült meg.

Kínában egy piros Ferrari 458 Spider tulajdonosa gondolta úgy, hogy tud autót vezetni – tévesen. Hangzhou városában egy közúti alagút lejtős részén veszítette el uralmát autója felett nagyjából 100 km/órás tempóval, amely során alaposan megsérült a kocsi jobb első része. A 40 éves sofőr sérülés nélkül megúszta a balesetet, az autó javítása nem lesz olcsó.

Londonban egy szerencsétlen közjáték történt, egy rendőrautó épp meg akart fordulni egy kétsávos úton, ahol egy Ferrari 458 Spider épp tolatott. A két autó kölcsönhatásának egy kicsit sérült BMW rendőrautó és egy – a Ferrari márkakereskedő becslése szerint – mintegy 900 00 Ft-nyi kárt szenvedő olasz sportkocsi lett. Az eset körülményei nem tisztázottak, a rendőrség szóvivője annyit ismert el, hogy a videón egy rendőrautó látható.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!