A Hankook legnagyobb újdonsága az ultra-nagy teljesítményű Hankook Ventus S1 evo2 tipusú nyári abroncs. A cég zászlóshajójának számító típus egyedülálló teljesítménynövelő technológiájának kifejlesztését a világhírű DTM nemzetközi túraautó bajnoskágban elért kitűnő eredmények segítették. A vadonatúj UHP gumiabroncsot számos további innováció jellemzi, és főként a vállalat ultramodern európai gyártóhelyszínén, Magyarországon gyártják.. A következő, 2012-es tavaszi szezon választékában először 17-19 collos méretben jelenik meg 45-35 közötti sorozatban, és 215-275 közötti futófelületi szélességgel, így nagy teljesítményű kompakt autóktól a luxus limuzinokon keresztül sportkocsikig, bármilyen gépkocsihoz is megfelel majd ez a típus, amely 2012/2013-ban kerül sorozatgyártásba.

Emellett a közép- és nyugat-európai piacokra gyártott kiváló minőségű téli gumiabroncsok teljesen új generációja is az IAA-n ünnepli világpremierjét. A Hankook Winter i*cept RS már az új EU-szabványnak megfelelő termékcimkézési előírások figyelembevételével készül, amelyek 2012-ben lépnek hatályba. A Winter i*cept RS különösen alacsony gördülési ellenállásával, csökkentett zajkibocsátásával, valamint erőteljes vonóerőátvitelével biztosítja felhasználói megelégedését. A havas úton jelentősen javított teljesítménnyel kombinálva ez maximális biztonságot és környezetkímélőbb üzemelést biztosít. A Winter i*cept RS idén ősztől lesz kapható az üzletekben kis és közepes méretű személyautókhoz, lakóautókhoz és családi egyterűekhez egyaránt.

Az átfogó és korszerű gumiabroncs-választék mellett a vállalat az elektromos és hibrid autók számára készült gumiabroncsok saját értelmezését is bemutatja, amelyek nagyszerűen összhangban vannak a Frankfurti Autószalon fő témájával és az új, “e-mobility” elnevezésű autós trenddel. Alacsony oldalfalával és nagy átmérőjével a Hankook Kinergy Eco harmonikusan illeszkedik a könnyű súlyú gépkocsi-karosszériák új generációjához.