Az ember azt gondolná, hogy az előző generációs Nissan Micra alapján készített Jaguar Mk II hasonmás már elég különleges alkotás, de a Mitsuoka manufaktúránál most mégis úgy gondolták, rátesznek egy lapáttal az egészre. A népszerű desszert után Franch Macaron-nak nevezett  szériával bővítik a kínálatot.

A sokszínű, apró piskótákhoz hasonló pasztell-színekben pompázik a karosszéria, sárga, türkiz, kék és rózsaszín árnyalatok közül lehet választani. A töltelék is ezt a színvilágot követi, a műszerfalra helyezett lapot a karosszériával megegyező színre fényezik, az üléseket és az ajtókárpitokat pedig vajszínű vagy halványszürke bőr borítja, ahol a varrást és a díszcsöveket a karosszériáéval harmonizáló, de annál sokkal erősebb színnel végzik.

A Nissan Micra Japánban egyedüliként elérhető, 1,2 literes, 79 lóerős benzinmotorral és fokozatmentes automatikus váltóval szerelt modelljét veszik alapul az átépítésnél, annak is a leggazdagabban felszerelt változatát, és erre még rájön a sok kézi munka költsége, így a Mitsuoka Viewt French Macaron ára 2 764 800 jen, azaz 7,15 millió Ft.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!