Ultimate Hot Rodder”s Garage csomag néven fut a Costco diszkont üzletlánc-hálózat legújabb terméke, amely egy USA méret szerint átlagos dupla garázs teljes berendezését tartalmazza – befejezésre váró autóval együtt.

Utóbbi a Kirkham Motorsports 427 KMS/SC elnevezésű, alumínium karosszériás Cobra-replikája, amely a motortól-váltótól eltekintve komplett, azaz van hozzá utastér, felfüggesztések és minden egyéb apróság is. A csomagban van még 2 tonnás motorkiemelő, széf (a gyújtáskulcs tárolására), különféle polcok, szerszámos kocsi, és egy csápos emelő is, hogy könnyen menjen az autó összeszerelése a kedves ügyfélnek.

A 89 999 dollár 99 centes vételárért (kb. 19,5 millió forint) bárhová házhoz szállítják a csomagot az Egyesült Államok területén, első körben a garázs berendezését, majd egy később megbeszélt időpontban a Cobra-utánzatot. Utóbbi kapcsán még azt jegyzik meg, hogy a befejezett autóra elképzelhető, hogy különféle adókat kell fizetni lakóhelytől függően, erről a kedves ügyfél érdeklődjön az illetékes hivatalban.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!