Walter Owen Bentley 1919-ben alapította a családnevét viselő autómárkát, utolsó konstrukciója az 1930-ban piacra dobott 3-Litre típus volt. Ebből a GK 706 rendszámot viselő autó volt a személyes használatú járműve, amelyet az anyagi nehézségek miatt 1931-ben el kellett adnia. A gyár 2006-ban vásárolta vissza ezt az autót, amelyet aztán az utolsó csavarig felújítottak, a motornak azonban új főtengelyre volt szüksége.

Az eredetit nem dobták ki, hanem felszeletelik, és a 99 éves születésnapra készített Mulsanne W.O. Edition by Mulliner névre hallgató különszériához mellékelik a darabokat. A hátsó ülések közötti könyöklőben helyezik el a szentimentális értékkel bíró főtengely-szeletet, mellette kap helyet a limitált szériát jelző plakett.

Az ügyfél egyébként szabadon választhat, melyik Mulsanne alapján építse meg a gyár a W.O. Edition by Mulliner autóját, tehát az 505 vagy 530 lóerős motort, a rövid vagy a hosszú tengelytávolságot is kérheti. Alaphelyzetben Onyx fekete a külső, persze más árnyalat is rendelhető felár ellenében, a belső tér azonban minden esetben bordó színű.