Az olasz piacon kezdték el forgalmazni a Suzuki Swift Posh, magyarul flancos elnevezésű limitált szériáját. Nevéhez méltóan igyekeztek különleges megjelenéssel megfejelni az egyébként teljes felszereltséget.

Noha lilás-feketének tűnik, a metálfény hivatalos elnevezése Amethyst Szürke. A megfelelő csillogásról kétszínű, fényezett-polírozott 16 colos könnyűfém felnik és itt bemutatkozó, két vízszintes krómcsíkból álló hűtőrács-betét gondoskodik.

Bent különleges a hangulat, az üléseket Alcantarával vonják be, a kormányt és a váltókart bőrrel, mindegyiknél lila színű cérnával teszik különlegessé a megjelenést. Technikai oldalon nincs semmi újdonság, a kedves ügyfél kérhet 1,2 literes benzines vagy 1,3 literes dízelmotort, előbbit akár automatikus váltóval párosítva, az árak 13 450-14 750 euró között változnak. Mindössze 100 példányban készül a Suzuki Swift Posh, arról nincs hír, hogy Olaszországon kívül is elérhető lesz az újdonság.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!