A második világháború utáni törpeautók közül egy újabb versenyző támadt fel – Microlino néven jön az új Isetta -, a Messerschmitt Kabinenroller, avagy KR is újra kapható.

Ebben az esetben az eredeti konstrukciót frissítették fel épp csak annyira, hogy az a mai fogyasztói igényeknek is megfeleljen, tehát rádió és fűtés is van a fedélzeten. A karosszéria anyag immár üvegszálas műanyag, különlegessége, hogy az elemenként kapható készlet akár egy eredeti Messerschmitt Kabinenroller vázára is rászerelhető, mert megtartották a rögzítési pontokat.

Két kivitelben kínálják a modern változatot, a KR-202 Sport 125 köbcentis egyhengerest kap, a 7,3 lóerő 90 km/órás csúcssebességet tesz lehetővé, az alapár – extra például a buboréktető – 10 950 euró. A KR-E5000 hajtásáról egy 5 kW, azaz 6,7 lóerő teljesítményű villanymotor gondoskodik, ami szintén 90 km/órás csúcssebességre elég, az indulóár 12 950 euró. A villanymotoros változat hatótávolsága egy feltöltéssel legfeljebb 80 km, a töltési idő 4-6 óra, a benzines egy tankkal 160 km-t tud megtenni és pár perc alatt feltölthető.