Súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba helikopterrel azt a fiatalembert, aki pénteken délután fél 5 körül szenvedett balesetet Duncton Hill közelében az A285-ös számú úton.

Fotó: Eddie Mitchell Fotó: Eddie Mitchell

Az autót a McLaren gyár egy alkalmazottja vezette, aki épp a gyárba tartott, amikor bekövetkezett az egyautós baleset. Az aszfaltról lecsúszó nyitott sportkocsi úgy borult fel, hogy közben egy fakerítés egyik oszlopa felnyársalta a sofőr mellkasát. A 16:40-kor riasztott mentőegységek szabadították ki a fiatalembert az oldalára borult kocsiból, akit aztán helikopterrel Londonba szállítottak, ahol a Szent György Kórházban próbálták meg eltávolítani a testéből a faoszlopot.

A gyár természetesen együttműködik a hatóságokkal, és azt is elmondták, hogy csak néhány alkalmazott jogosult a sportkocsik vezetésére, és a kérdéses fiatalember jól teljesített a gyári „vezetési teszten”, és már hosszú ideje megbízható munkatársuk. A sérült állapotáról a család kérésére nem adnak ki információt, a hírek szerint stabil állapotban van, és az intenzív osztályon ápolják.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!