Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, a külföldi felségjelzésű kamion személyautókat szállított. A kamion sofőrje eddig ismeretlen okból elvesztette az uralmát a jármű felett, és felborult. A szállított autók egy része leesett. A sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

A kemma.hu helyszínen tartózkodó fotóriportere arról számolt be, hogy ránézésre a leesett kocsik totálkárosak lettek. Még az árokba is beestek a Volkswagenek. Fotóriporterünk Audi Q7-est, VW Touareg és Up! modelleket is látott összetörve. A kamion bolgár rendszámú. Itt találják a 120 fényképet tartalmazó Galériát a balesetről.

Legalább 13 millió egy Touareg

A Volkswagen konfigurátora szerint a Touareg legolcsóbb modellje 12 994 000 forintba kerül, de felszereltség alapján az ára a 22 millió forintot is megközelítheti. Az Audi Q7-es azonban még drágább, a cég honlapja szerint a típus ára 16 899 000 forintról indul. A konfigurátor adatai szerint az VW Up! kocsik ára 2 493 000 forinttól 3 421 000 forintig terjed.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!