A Porsche 959-es a szuperautóknak abból a korszakából származik, amelyek igen jó vezetési tudást követelnek meg. A hatalmas teljesítmény kézben tartására a sofőr csak saját magára számíthat, és a hírek szerint pontosan ez hiányzott az itt látható autónál.

A tetőre borulás előtti utolsó pillanatok egyike A tetőre borulás előtti utolsó pillanatok egyike

Szemtanúk szerint az esőtől nedves úton nagy sebességgel haladt a 450 lóerős Porsche vezetője, majd a Genfi Autószalonnak is helyt adó, a repülőtérrel átellenben lévő Palexpo vásárközpont közelében elveszítette uralmát autója felett. A megpördülő kocsi a szalagkorlátnak ütközött, ami megakasztotta, és ezt követően a tetejére borult. Nem volt más résztvevője a balesetnek, amelyben alaposan megsérült a karosszéria. Kérdéses, hogy az 1-1,2 millió eurós át ellenére gazdaságos lesz-e a javítás, hiszen hiába néz ki úgy az autó, mint egy alaposan tuningolt korabeli 911-es, a valóságban kevlárból készített egyedi karosszériája van és a technikája is egyedi.

Nem lesz olcsó a helyreállítás, a kevlár karosszéria mellett a technika is sérült Nem lesz olcsó a helyreállítás, a kevlár karosszéria mellett a technika is sérült

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!