A gyár a Monacói F1 futamon kezdte meg a Renault Megane legforróbb változatának leleplezését, aztán álca nélkül is láthattuk már az újdonságot, no meg a védjegyhivatal jóvoltából is ismerjük a végleges formát. Ilyen apróságoktól nem zavartatva magát, szeptember elején leplezi le hivatalosan is az új Megane RS-t a gyár, de addig is van pár új – álcázatlan – kép az autóról.

Ezeken vörös színben láthatjuk az ötajtós karosszériát, és végre a motortérről és az utastérről is sikerült pár használható képet lőni. Utóbbival kapcsolatban a legnagyobb meglepetés talán az, hogy nem jár alapáron a nagy méretű érintőképernyő, egyedül a vörös cérnával elkövetett díszek teszik sportosabbá a hangulatot. A dinamizmusra nem lehet majd panaszkodni, az 1,8 literes, 300 lóerős turbómotor és az összkerék-kormányzás gondoskodik majd erről. A szeptemberi bemutatót követően egyébként 2018 februárjáig kell várni arra, hogy megérkezzen a kereskedésekbe a Renault Megane RS.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!