Az egyik leglátványosabb BMW motorkerékpár az R nineT alapján készített Scrambler, amely a korai terepgépeket idézi bütykös abroncsaival, ezt próbálta megidézni az olasz forgalmazó az összkeérkhajtású Clubman All4 alapján épített Scrambler tanulmánnyal.

A bütykös abroncsok, a kicsit megemelt hasmagasság bizonyítja, hogy teljesen felesleges dolog a Countryman nevű dedikált szabadidő-autó, hiszen sokkal vagányabb megjelenéssel nyújtja a Clubman ugyanazt a szabadságot. Nem is nagyon kellett a karosszériához hozzányúlni, némi fekete alsó borítás, kiegészítő fényszórók, takaros kis tetőcsomagtartó és mattszürke fényezés jelenti a változást.

Az utastérben nappa bőr és alcantara kárpitozás, és ugyanilyen anyagokból készített egyedi poggyászkészlet jelenti a változást. Arról nem szól a hír, milyen motor hajtja a Clubman All4 Scramblert, de nem is ez a fontos a Salone Auto Torino – Parco Valentino 2016 összejövetelen bemutatott autó esetén.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!