Úgy tűnik nem mindenki örül annak, ha ajándékba kap egy BMW X6-ost. Oroszország nem sokkal a riói olimpiáról való hazaérkezést követően ajándékozta meg az aranyérmeseket összesen 104 fehér BMW szabadidő-autóval (X3-as és X6-os vegyesen), amelyek közül az első már másnap fenn volt egy használtautó-hirdetési oldalon.

Épp csak a névre szóló rendszámtáblát szedték le az autóról, no meg hiányzik az azzal együtt járó oklevél és emlékérme, de még az ünnepélyes átadóra rárakott matrica-dekoráció is ott van a kocsi elején-oldalán. Természetesen kifogástalan állapotban van az autó, amely még soha nem volt forgalomba helyezve, futásteljesítménye 35 km, és még tankolásra se vesztegette az időt a hirdető.

Az olimpiai BMW X6 xDrive 35i-ért 4,67 millió rubelt, azaz 19,9 millió Ft-ot kér az eladó, akit csere nem érdekelt. Oroszországban 4,48 millió rubel, azaz 19 millió Ft az xDrive 35i motorral szerelt BMW X6-os indulóára, arról nincsenek információink, milyen extrákkal szerelték fel az olimpiai flotta autóit, azaz mekkora kedvezményt jelent ez az ajánlat. Alig pár órával a hirdetés kikerülése után egyébként „az autó elkelt” üzenettel lekerült az oldalról a BMW X6.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!