Közös jellemzője a legújabb villanyautóknak a digitális belső, amivel pont ellentétes az USA-beli Olympian Motors első terméke, a 01-es nevű négyajtós limuzin. Csak és kizárólag analóg órákat és hagyományos kapcsolókat lehet a műszerfalon találni, fém, fa és kasmír, illetve bőr borít mindent. Nem hiányzik a modern technika sem, épp csak láthatatlan – hangvezérléssel lehet utasítani a fedélzeti rendszert. A múlt százas harmincas-negyvenes éveinek autóiból gyúrták össze a megjelenést, furcsák az arányok a hatalmas méretű ablakok miatt, némi támpontot ad, hogy a leírás szerint 4960 mm hosszú, 1889 mm széles és 1637 mm magas a karosszéria, a tengelytávolság 2758 mm.

A lehető legtöbb rendszert készen vásárolják beszállítóktól, a karosszériához 3D-nyomtatással készített titánium elemeket is használnak, a borítólemezeket karbonból készítik. Csak hátra kerül hajtómotor, 314 LE/414 Nm a teljesítmény, ami a 2045 kg saját tömegű autót 5,7 másodperc alatt gyorsítja 96 km/órás tempóra. A 82 kWh kapacitású akkumulátorral 483 km-t meghaladó hatótávolságot ígérnek, 125 kW teljesítményű villámtöltés fogadására alkalmas a telep.

Az Olympian Motors az Egyesült Államokban, Kanadában és Kínában akar piacra lépni, a 01-es szedánt követi majd hamarosan a szintén retró-stílusú, de már szabadidő-autós felépítésű K1-es.