A brit Eterniti manufaktúra első autója egy szabadidő-autó, amelynek alapját a Porsche Cayenne jelenti. A csupasz karosszériát és a hajtást Németországból vásárolják, de az autó külsejét és belsejét már kézi munkával, Londonban fejezik be.

A Hemera elnevezésű jármű különlegessége, hogy utasterében hátul két darab, elektromosan állítható fotel helyezkedik el, amelyeken kívül még számtalan extrával kényezteti az utasokat az autó – elsősorban sofőrös felhasználására szánják a gépet.

Limuzin helyett ajánlják a Hemerát az Eterniti márka alapítói Limuzin helyett ajánlják a Hemerát az Eterniti márka alapítói

A műszaki részletekről egyelőre annyit tudni, hogy az erőforrás teljesítménye több mint 620 lóerő lesz, és a végsebesség meghaladja a 290 km/órás tempót. Az Eterniti szerint limuzinos utazási élményt biztosít utasainak a Hemera, amely azoknál kisebb helyen is elfér, azaz zsúfolt nagyvárosban ideális a luxust igénylő ügyfeleknek.

Úgy tűnik, a briteknek se tetszik a Cayenne hátsója, ezért alaposan átépítik azt Úgy tűnik, a briteknek se tetszik a Cayenne hátsója, ezért alaposan átépítik azt

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!