Nem teljes tiszta, mik motiválták az alábbi videón úgy 2:00 perc a magasságában a képbe érkező kocka Lada vezetőjét. Ekkor épp egy lámpától indulunk a felvételt készítő taxival – tehát legálisan haladunk a buszsávban -, és a jobbról a sort előző Lada sofőrje mindenféle irányjelzés nélkül próbál meg sávot váltani elénk, amikor elfogy előtte az út, amit a taxis nem enged.

Szabálytalankodása nem járt eredménnyel, és eltart egy darabig (2:50-ig), amíg utolér minket. Talán épp nemtetszését próbálja nem épp szalonképes kifejezésekkel a taxis tudomására hozni, de miközben nyomja a dudát és magyaráz, előtte fékeznek. Ez a forgalmi helyzet már meghaladja a képességeit, és egy rossz kormánymozdulattal keresztbe állítja autóját. Az út mellett épp kiszálló autóvezető meg csak néz, ahogy a kocka Lada elsodorja mellőle a nyitott ajtót. Hihetetlen, de senki nem sérült meg a balesetben.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!