Még mindig az embargó lejárta előtt vagyunk, de már megjelentek az interneten a Seat Ibiza modellfrissítés hivatalos képei, amelyen már láthatóak a legfontosabb változások, úgymint első lökhárító és motorháztető.

Előbbi az alapváltozatoknál trapéz alakú légbeömlőt kap, a korábban megjelent kémfotókon az FR változat is megtekinthető, a bi-xenon fényszórókba LED-es nappali menetfény került. Elöl még egy él került a motorháztető közepére, extraként meg LED-es hátsó lámpákat is lehet kérni.

Műszakilag is van újdonság, az 1,4 literes, 150 lóerős turbós-kompresszoros benzines a frissítés után már a kombi karosszériához is kérhető, az Ecomotive spórváltozat immár az 1.2 TSI 105 lóerős benzines turbómotorral is rendelhető – a szabványos átlag 4,9 l/100 km. A dízel Ecomotive 1,2 literes, 75 lóerős háromhengeres TDI-t kap, a fogyasztása 3,4 l/100 km, és mindhárom karosszériával választható lesz.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!