Jogosan merülhet fel a kérdés az emberben, hogy miért kell egy strandautót a tél közepén bemutatni, nos erre azzal a magyarázattal szolgál a Citroën, hogy a My Ami Buggy elnevezésű tanulmány olyan ajándék, amelyre minden 14 évnél idősebb gyermek vágyik – Franciaországban ettől az életkortól kezdve vezethető a mopedautó.

Megszabadultak az ajtóktól, helyettük bokamagasságban tárolókat helyeztek el, a csapadék elleni védelemről cipzárral rögzített átlátszó fólia gondoskodik. A ballonos gumik mellett rácsok gondoskodnak a terepjárós hangulatról, a pótkereket a tetőlemezen helyezik el és került ide LED-es munkalámpa is. A színösszeállítással a nyári divatra utalnak, a szélvédő felett elhelyezett külső árnyékoló retrós részlet, a Pilot/Co-Pilot felirat és a 01/02 rajtszám a versenysportra utal.

Nem nyúltak a felfüggesztéshez, de azzal javították az utasok komfortját, hogy az ülőlap szivacspárnájának vastagságát 35 mm-ről 70 mm-re növelték, természetesen kivehetőek és moshatóak ezek. A tárolóknál extra tartókat építettek be, hogy „terepen” se essenek ki onnan a tárgyak, a kormány közepére egy táskát helyeztek. Nem nyúltak a Citroën Ami mopedautó technikájához, a hajtómotor 8 lóerős csúcsteljesítményű, az 5,5 kWh kapacitású akkumulátorral 70 km az elérhető hatótávolság.