Január elsején árverezik el ezt a viharvert Chrylser kombit. Első tulajdonosa a John Lennon-Yoko Ono házaspár volt Január elsején árverezik el ezt a viharvert Chrylser kombit. Első tulajdonosa a John Lennon-Yoko Ono házaspár volt

A Braswell Galleries nevű cég hamarosan egy árverésen próbál meg vevőt találni a kissé megviselt állapotban lévő, 1972-es évjáratú Chrysler kombira. Alapesetben pár száz dolláros autóról beszélhetnénk, ebben az esetben azonban megdobja az árat, hogy az első tulajdonos a John Lennon-Yoko Ono házaspár volt.

Akkor vásárolták meg ezt az autót, amikor New Yorkba költöztek, leginkább városon belül használták. A forgalmiban az Apple Records szerepel első tulajdonosként, de John Lennon életrajzi könyvében többször is említésre kerül az autó, amely állítólag a kedvence volt. Ezzel ugyanis feltűnés nélkül tudott közlekedni az énekes. Halála után Yoko Ono értékesítette az autót, jelenlegi tulajdonosa 1996-ban vásárolta meg egy árverésen.

Megvannak a korabeli matricák a szélvédőn Megvannak a korabeli matricák a szélvédőn

Január elsején tartandó árverésen kerül kalapács alá az autó, ezen kívül John Lennon néhány ruhája is szerepel a tételek között. Egyiknél se szerepel irányár vagy minimálár, úgyhogy aki kíváncsi arra, mennyit is ér egy híres első tulajdonossal rendelkező, egyébként leharcolt Chrysler kombi, annak muszáj lesz megvárnia az aukció végét.