A Beatles 1964-es Világturnéja előtt adta le megrendelését élete első Aston Martinjára Paul McCartney, aki szeptember 22-én vette át autóját, egy Sierra kék színű DB5-öst.

az autóhoz a következő extrákat rendelte a zenész: Selectaride felfüggesztés, Motorola rádió, króm küllős felnik és Phillips Auto-Mignon lemezjátszó. Az ötszáz mérföldes szervizre október 7-én került sor, és 1970-ben 40 513 mérföldet tett meg az autó, ekkor új kuplungot kapott, és ekkor került második tulajdonosához. 2002-ben kezdtek bele az autó teljes felújításába, amelyet idén fejeztek be.

Gyárilag fekete volt a bőrkárpit, azonban az évek során szürkére cserélték a huzatot Gyárilag fekete volt a bőrkárpit, azonban az évek során szürkére cserélték a huzatot

Nem tudni, mekkora összegnél ütik majd le az autót, de viszonyításként George Harrison DB5-öse 2007-ben 464 736 dollárért cserélt gazdát egy londoni árverésen.

Hat éven át használta Paul McCartney az általa újonnan vásárolt Aston Martin DB5-öst Hat éven át használta Paul McCartney az általa újonnan vásárolt Aston Martin DB5-öst