A Need 4 Speed számítógépes játékot épp mostanság filmesítik meg, a forgatás már készen van, most épp az utómunkálatoknál tartanak. Az igazán látványos részek is megvannak, már a filmautók készítői is szabadulnak meg a kellékektől, köztük egy Lamborghini Sesto Elemento hasonmástól.

Azonban van egy apró probléma az autóval, ami igazából óriási: a filmezés során összetörték, és nem is javították meg. Csúnyán megsérült a jobb oldal, hiányzik az ajtó, a hátsó lámpa, a kocsi bal első részéről is letört a légterelő, és a bal oldali ajtó felső zsanérja is eltört. Arról nem is beszélve, hogy az egyedi, acélcsőből felépített térvázról leszakadt egy-két lengőkar (kitört pár kerék), és néhány helyen bizony eleresztett a hegesztés és kiszakadtak a csavarok is a becsapódáskor.

Az autón nincsenek rajta a képen látható felnik, idő közben kiszedték belőle a motort és a váltót is, azaz mindössze egy hiányos, erősen sérült külső héjra lehet licitálni – a cikk írása idején 9999 dollár (2,2 millió Ft) volt a legjobb ajánlat. A filmautó eladója szerint annak éri meg az autó, aki eleve egy ilyen utánzatot akar építeni, hiszen neki nem kell nulláról kezdenie a munkát. Nem mintha ebből kiindulva könnyebb lenne a dolga…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!