Andre Agassi 2006-ban vonult vissza a versenyszerű teniszezéstől, és úgy tűnik, a képeken látható alaposan átépített Jeep Wrangler Rubiconnal ajándékozta meg magát – a 2007-es évjáratú autóra a vételáron felül több mint 80 000 dollárt költött.

Ehhez képest most mindössze 48 995 dolláros áron kínálják az ezüst színű járművet a Classic and Collectible Cars kereskedésben, és párhuzamosan internetes árverésen is szerepeltetik – a licit a cikk írása idején 34 350 dolláron állt, de még nem érte el a minimálárat. Az autó eddig mindössze 12 800 mérföldes (~20 600 km) futásteljesítménnyel rendelkezik, de azt nem tudjuk, hogy ebből mennyit töltött terepen.

Andre Agassi nem csak a gyári 3,8 literes V6-ost cserélte egy 420 lóerős, 6,2 literes HEMI V8-asra, de megemelte a hasmagasságot, nagyobb terepszöget lehetővé tevő lökhárítók kerültek előre-hátra, a 20 colos felniken bütykös gumikat látunk, van kiegészítő világítás és egy nagy teljesítményű csörlő is. A motorháztető bal oldalán van egy kis karcolás, ettől eltekintve kiváló állapotban van az autó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért