Békésen halad a forgalom a kaliforniai Long Beach városában, a felvételt készítő motorkerékpáros előtt mindkét forgalmi sávot elfoglalja egy-egy autó, amelyek aztán lassítani kezdenek, mivel a jelzőlámpa sárgára vált, és látják, hogy már nem érnek át időben a kereszteződésen.

Azonban a mi motorosunk az idióta (szervdonor) fajtából való, és először is szabálytalanul átfűzi magát az autók között (az Egyesült Államokban még álló autók között is tilos előremenni, a mozgó autók között pedig mindenhol a világon), majd behajt a kereszteződésbe, ahol egy kisbusz időközben megkezdte a fordulási manővert, mivel látta, hogy az érkező autók megállnak. A nagy gázt húzó motoros épp csak elkerüli a buszt, majd hirtelen a belső sávban várakozó autók mellett találja magát, alig tudja újra egyenesbe hozni a gépét. Ha így folytatja, nem sok videót fog már készíteni emberünk…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!