A szupergazdagok szeretnek szuperdrága autókat vásárolni, de azoknak a gondjaival-bajaival már nem nagyon törődnek. Például nem saját maguk parkolnak, hanem igénybe veszik a parkolószolgáltatást. Mint az alábbi, monacói rendszámú gyöngyházfehér Lamborghini Aventador tulajdonosa is tette a múlt héten az ötcsillagos Hotel de Paris Monte Carlo meglátogatása során.

A kocsit keze közé kaparintó fiatalember eleinte még óvatosan bánik az autóval, a szűk helyre gond nélkül belavírozza az egyébként nehezen belátható karosszériával rendelkező gépet, majd következik a saját hülyesége. Még egy utolsó alkalommal hallani szeretné a V12-es hangját, azonban nem sikerül a robotváltóval megtalálni az üres fokozatot, hanem rükvercből előremenetbe kapcsol. A padlógázra megugrik a szuperautó, és az épp arra járó Toyota RAV4-esnek ütközik. Egy parkolófiú fizetésével és a még a hellyel járó borravaló nagyságával számolva is pár hónapig ingyen dolgozik a fiatalember, mire kifizeti a kárt. Már ha ezek után egyáltalán igényt tartanak a szolgálataira…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!