Az Egyesült Államokban hatalmas felháborodást keltett, hogy a rendőrök nem tudják megbüntetni a Ferrari LaFerrarival és a Porsche 911 GT3-mal lakott területen belül a megengedett sebességet jelentősen túllépve, Stop táblán megállás nélkül nagy gázzal áthajtó autóvezetőket, mert azok diplomata státusszal rendelkeznek.

A rendőrség ezen kívül mást nem mond, az ügyet átadta a külügyminisztériumnak, de kicsi az esély arra, hogy kiadják az elkövetőket, hiszen a nemhivatalos hírek szerint a katari királyi család tagjairól van szó. Ráadásul a videókon csak a Porsche sofőrjét tudták azonosítani, a Ferrari LaFerrari pilótájának kilétét nem tudták megállapítani a rendőrök. Szóval ha netán Beverly Hillsben járnak, a North Walden Drive 700-as szám alatt található ház közelében, akkor tessék a megszokottnál is óvatosabban közlekedni. Különösen nagy az esélye annak, hogy egy vagy több idiótával futnak össze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!