Hatalmas eső zúdult le Kazany városában június 23-án, a csatornarendszer több helyen nem bírt a víztömeggel, aminek olyan ideiglenes tavak lettek az eredményei, ami az alábbi felvételen is látható. Ezen próbál óvatoskodva átkelni az Infiniti sofőrje, a menetrendszerű autóbusz meg felépítéséből adódó magabiztossággal gázol át a pocsolyán.

A prémium-SUV vezetője dudál, amint mellé ér az autóbusz, majd annak a tempóját felvéve hajt ki a vízből, csak hogy blokkolja az autóbuszt. Csak a susogós melegítő hiányzik a vállalkozó-alkat tökéletes megtestesítéséhez, a végletekig egyszerű agyfelépítés megvan. Szóval emberünknek nem tetszik, hogy az autóbusz összevizezte autóját – de akkor egyáltalán miért hajtott bele a szemmel láthatóan mély vízbe? – és ezért tettlegesen megtámadja a busz vezetőjét. A rendőrséghez nem érkezett bejelentés az esetről, nem is indult eljárás. Kár, mert igazán elgondolkodhatna pár napig egy cellában emberünk azon, hogyan is kell viselkedni emberek között.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!