Nem tudjuk, hogy szándékosan vágta szét tulajdonosa a hirdetés szerint 1992-ben gyártott Mitsubishi GTO-t (Európában 3000 GT volt a neve), vagy csak olcsón hozzájutott egy ripityára tört darabhoz, és arra egy saját gyártású karosszériát épített fel. Csak az eredményt ismerjük.

A kocsi elejével még nem lenne baj, agresszív a megjelenés, ami illik egy sportautóhoz, a bajok az arányokkal vannak. Egészen pontosan azzal, hogy nagyon kis méretű és furcsa formájú oldalablakokat szabott a karosszériára az alkotó, ami miatt nagyon rövidnek látszik az autó közepe. De úgy látszik, a hátsó szélvédővel is hadilábon állt, hiszen majdnem teljesen befalazta az egyébként hatalmas méretű üvegkupolát.

Jelenleg 15 000 amerikai dollárért eladó az alkotás, amelyről még annyit árul el az apróhirdetés, hogy 3,0 literes motorja és automatikus váltója van. Tehát nem egy turbómotoros, összkerék hajtású/kormányzású, aktív aerodinamikával rendelkező VR-4-est áldoztak fel ezért az autóért.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!