Leválasztja az Astra sorozatról a kabriót az Opel, amely saját néven kerül a kínálatba. A Cascada egyébként vízesést jelent, ami nem feltétlenül jó ómen egy kabrió számára, de majd kiderül. A gyár szerint a folyadékot idéző módon alakuló karosszéria miatt találó a választás.

Az autóról egyébként egészen az utolsó pillanatig csak erősen álcázott kémfotók készültek, jól értesültek szerint azzal is megpróbálják kiemelni a kompakt osztályból az autót, hogy annak orrán a Zafira Tourer-en és az Amperán látható bumeráng motívumot fogják megismételni. Biztosat majd a hivatalos bemutató alkalmából tudunk majd mondani, az egyelőre közreadott fényképeken és előzeteseken ez a részlet épp nem látszik. Párizsban nem lesz ott az Opel Cascada, a francia fővárosban az Adam világpremierjére koncentrálnak, ami egy genfi leleplezést feltételez. Magáról az autóról annyit még elmondtak, hogy annak hossza megközelíti a 4,7 métert, és az alapáron elektromos mozgatású vászontető akár menet közben 50 km/órás tempóig működtethető.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!