Április utolsó hetében indult meg a Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition gyártása, ennél a 800 példányban készülő változatnál a különleges vezetési élményhez illő külső megjelenést párosítanak – szériában adják a 280 lóerős motorteljesítménnyel együtt járó Performance Csomagot.

Az ötajtós és Fastback karosszériával is elérhető limitált szériából 180 megy Ausztráliába, a többit Európába hozzák, a karosszéria színe Phantom Black Pearl vagy a most megjelenő Serenity White Pearl lehet, a váltó 6 fokozatú kézi kapcsolású vagy 8 fokozatú duplakuplungos. A 19 colos kovácsolt alufelnik bronz színűek, ehhez passzoló matricák kerülnek az oldalfalra, a jelvényeken az N (egyik) otthonának GPS koordinátáit, tehát a Nürburgring helyét lehet olvasni.

A műszerfalra sorszámos jelvény kerül, piros díszvarrással ellátott Alcantara kárpit kerül a kormányra, a váltókarra, a könyöklőkre és a kézifékkarra, pirosak a biztonsági övek, egyedi mintát hímeznek az N Light kagylóülésekre, és a limitált széria padlószőnyegei is ezeket a színeket viselik. A különleges dekoráció mellett minden rendelhető extrafelszerelés – üvegtető, hátsó toronymerevítő, satöbbi – ott van a Hyundai i30 N Drive-N limitált széria fedélzetén.