Amíg a Suzuki Baleno – Toyota Glanza között csak a márkajelzés jelenti az eltérést, a Vitara Brezza nevű 4 méternél rövidebb szabadidő-autó új lökhárítót, hűtőrácsot és belső kárpitot is kapott, miközben létrehozták belőle a Toyota Urban Cruiser nevű modellt. Jövőre egyébként még két másik Suzuki-típust vesz nevére a Toyota, azoknál minden bizonnyal még több változásra számíthatunk majd.

Visszatérve a kifejezetten az indiai piac számára készített szabadidő-autóra, annak hajtásáról 1,5 literes, 105 lóerős szívómotor gondoskodik, ami az első kerekeket hajtja ötfokozatú kézi kapcsolású vagy négyfokozatú automatikus váltón keresztül; utóbbi a takarékosabb (5,9 és 5,3 l/100 km), mivel lágyhibrid hajtással is rendelkezik. Barna üléskárpitot kap az Urban Cruiser, egyébként ugyanazt a műszerfalat és extrákat kapja, mint a Vitara Brezza.

Noha már le lehet adni a megrendeléseket a Toyota Urban Cruiserre, annak vételára még nem ismert, várhatóan csak az egyes felszereltségi szintek tartalmának megfelelő eltérések lesznek majd a Suzuki Vitara Brezzához képest, ami a 2,9-4,6 millió Ft-nak megfelelő skálát jelenti.