Tavaly ilyenkor ugyan már egy teljesen működőképes prototípusként mutatták meg az SC-01, azaz Sports Car 01 néven forgalmazott kínai autót, most még mindig prototípus-stádiumnál tartunk, de már sorozatgyártásra késznek ígérik a kupét. A formán nem, a részleteken sokat finomítottak, már legalább digitális ábrázolások is vannak a belsőről, és pontosabb számokat kaptunk a tudásról.

Az SC-01 2 hajtómotoros összkerékhajtást kap 425 LE/560 Nm rendszerteljesítménnyel, ami az 1,3 tonna tömegű kupét 3,5 másodperc alatt gyorsítja 100 km/órás sebességre. A karosszéria gerincét csőváz jelenti, amelyhez tolórudas felfüggesztések csatlakoznak, a 18 colos felnikre Michelin Pilot Sport 2-es abroncsokat szerelnek. A hátsó lámpák rejtik az akkumulátor hőcserélőjének a szellőzőnyílásait. Bent a szélvédő alatt versenyautósan letisztult műszerfalat látunk, cserébe a tetőkárpitra egy egész hosszú kapcsolósort tettek. A maximális vezetési élmény elérése érdekében hagyományos kéziféket rángathat a sofőr.

Az SC-01 60 kWh kapacitású akkumulátorával a kínai szabvány szerint 520 km-es hatótávolságot tud, vételárat és egyéb részleteket majd a sorozatgyártású változat bemutatása idején közölnek; a normál mellett lesznek fokozott tudású változatok is az SC-01 kínálatban.