A képregényhős Batman az egyedi építésű járművek mellett általában méregdrága szuperautókat használ, hiszen civilben mégiscsak milliárdos, de a március 25-én a mozikba kerülő legújabb filmben a Jeep Renegade is szerephez jut. Ez az apropója a Dawn of Justice elnevezésű limitált szériának, amely különösen sötét megjelenést kapott.

A Dark Crystal vagy Carbon Black fényezést kapja a karosszéria, a 18 colos felnik mellett az összes karosszériadísz is fényes fekete, és a mozinak megfelelően Batman és Superman logóját is elhelyezik a karosszérián. Az utastérben fekete szövetkárpit és műszerfali betéteket használnak.

Az Egyesült Államokban a csúcs-hajtáslánccal, azaz a 2,4 literes benzinmotorral, 9 fokozatú automatikus váltóval és összkerékhajtással lehet majd megvásárolni a Jeep Renegade Dawn of Justice limitált szériát. A Dodge március közepén mutatja be a saját filmautóját.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!