Nem kell már a Frankfurti Autószalonig várnunk ahhoz, hogy megismerjük az új Fiat Pandát. Egy kis képzelőerővel bárki összerakhatja magának az olasz mini új generációjának formáját a most kiszivárgott vonalas rajzok segítségével.

Látszik, hogy az autó lényegében a brazil Fiat Uno nagyobb, és egy kicsit csinosabbá tett megfelelője. Ablak került a C oszlopra, az orr hűtőrácsot kapott.

A jelenleginél sokkal hangulatosabbnak ígérkezik a műszerfal A jelenleginél sokkal hangulatosabbnak ígérkezik a műszerfal

Sikerült egy fényképet szerezni az új Fiat Panda műszerfaláról is, a meglehetősen rossz szögből készített képen azért látszik, hogy a jelenlegivel ellentétben sokkal szebb lesz a belső. Nem egyenszürke, hanem fényezett műanyag, szépen megformált középkonzol. Kesztyűtartó-fedélre azonban nem futotta – üsse kő, a Fiat 500-ast is veszik nélküle az emberek. Az új Panda gyártása részben visszatelepül Olaszországba, a motorkínálatban az eddigi erőforrások mellett a gazdagon felszerelt autókban várható a Twinair kéthengeres szívó- és turbómotor megjelenése. Még az idén beindul az új generáció sorozatgyártása.

A vonalas ábrák segítségével már elképzelhetjük a következő Fiat Pandát A vonalas ábrák segítségével már elképzelhetjük a következő Fiat Pandát