Külső megjelenésében csak főbb vonalakban hasonlít az Audi A6-osra a kínai Zotye Z700-as, amelynél a márka hatalmas méretű Z betűjét magán viselő hűtőrácsot helyeztek el a xenon fényszórók között, az oldalablakok vonala és a hátfal kialakítása is egyedi. A belső térnél azonban már elfogyott a formatervezők fantáziája, és inkább egy-az-egyben átvették a német eredetit.

A műszeregység, a fölötte lévő árnyékoló íve, a középkonzol kialakítása is megfelel a német autónak, a kormánykereket leszámítva szinte tökéletes az egyezés. Olyannyira, hogy az Audi A6-oshoz szokott emberek csukott szemmel elboldogulnak a Zotye Z700-as kezelésével is, hiszen a váltókar melletti kapcsolósor, beleértve az MMI kezelőfelületet is szinte mm-re azonos kialakítású.

Három felszereltségi szinttel lesz választható a Zotye T700-as, ezek közül a csúcsváltozat belsejéről közöltek hivatalos fényképeket. Ebben az esetben kétszemélyes a hátsó ülés, a könyöklő végén némileg leegyszerűsített MMI-koppintás kezelőfelületet találunk, hatalmas méretű, részben nyitható üvegtető koronázza meg az egészet.

Egyedüli erőforrásként 1,8 literes, 170 lóerős turbómotort kínálnak, ami 6 fokozatú, dupla kuplungos váltó közbeiktatásával hajtja az első kerekeket. A biztonsági felszerelések listája meglehetősen rövid, két légzsák és blokkolásgátló szerepel rajta. A Zotye Z700-as alapváltozatáért 4,8 millió Ft-nak megfelelő jüant kell fizetni, a csúcsmodellért 7 milliót Ft-nyi jüant kérnek, a legolcsóbb Audi A6-osért (180 lóerős 2,0 literes turbómotor, 6 fokozatú kézi váltó) 16,7 millió Ft-nyi jüant kell fizetni Kínában.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!