Ahogy az minden kisgyermeknél természetes, érdeklődnek a szüleik által használt tárgyak iránt, különösen a manapság oly népszerű okostelefonok a kedvencek, hiszen azoknál a tapogatásra reakciót is kapnak.

Vagy épp egy autót, hiszen a 14 hónapos Sorella a játék közben vásárolt egy autót magának, mégpedig egy igencsak lepusztult állapotban lévő – az eladó által egyszerűen FrankenSprite-nak hívott – 1962-es Austin Healey Sprite-ot, mindössze 225 dollárért. Szerencsére, ha azt vesszük, hogy korábban az apuka egy 38 000 dolláros Porschével szemezett, még olcsón megúszták. Először vissza akarták mondani a tranzakciót, de aztán kiderült, hogy az autó nincs is messze tőlük, így végül úgy döntöttek, megveszik azt. Egyelőre a nagypapa garázsában pihen, megindult az alkatrészgyűjtés, és mire Sorella 16 éves lesz és megszerzi a jogosítványát, egy felújított Austin Healey Sprite-ot kap majd ajándékba.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!