Egy titkos szervezet, kémkedés és az elmaradhatatlan szerelmi szál teszi izgalmassá azt a koreai sorozatot, amelyben Turán Frici kaszkadőri szerepet kapott. Fricinek és kaszkadőr-társainak nem okozott gondot teljesíteni a stáb elvárásait, törték-zúzták a bivalyerős luxus-limuzinokat.

A Koreában nagy népszerűségnek örvendő „Iris” című akcióthriller sorozat újabb epizódjainak forgatása zajlott a napokban Budapesten. Az első évadot 17 millió dolláros költségvetéssel forgatták, így az egyik legdrágább koreai produkció volt, nézettsége pedig megközelítette a 15 millió főt, ami Korea lakosságának több mint 30%-a. Az izgalmas történet nem nélkülözheti az autós üldözéseket sem, a koreai stáb pedig nem bízta a véletlenre, igazi profikat szerződtetett az akciójelenetekhez – az autóvezető kaszkadőr szerepe Turán Fricinek jutott.

„Korábban már dolgoztam egy film forgatásán, mint autós kaszkadőr. Volt ugyan egy nagyobb kihagyás, de most pont ráértünk a csapattal, így boldogan mondtunk igent a film producerének felkérésére. Rajtam kívül még öt barátom, köztük Zsiros Gabi vett részt az autós forgatásokon. Érdekes és összetett feladataink voltak: precíziós követés, mintha egy diplomáciai konvoj vonulna, üldözés és ütközés, baleset. Ilyenkor az is fontos, hogy minden elsőre sikerüljön, és a rendező elvárásainak megfelelő legyen a látvány. Más világ, mint a versenyzés, bele kell szokni, de jól vizsgáztunk, sikeres volt az együttműködés és a koreai stáb is nagyon elégedett volt a munkánkkal.” – mondta Frici. A Fricivel készült jelenetek 2013-ban kerülnek majd képernyőre, ezzel koreai (és talán ezúttal magyar) nézők millióinak szerezve izgalmas pillanatokat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért