Felismerve a gépjárműtechnika gyorsuló fejlődését, a Bárdi Autó elindította Magyarország első átfogó alkatrész tudásközpontját, ahol képzett szakemberek nyújtanak segítséget az érdeklődőknek autóalkatrészekkel kapcsolatos kérdésekben. Az egész országból helyi tarifával hívható 1415-ös kékszámon, vagy a 06-1-555-0000 telefonszámon elérhető infovonalon hétfőtől péntekig 7:00 és 19:00 között, szombaton pedig 8:00-tól 13:00-ig fogadják a hívásokat.

A kékszám tárcsázása után az érdeklődők naprakész információkhoz juthatnak a legkülönfélébb autóalkatrészekkel kapcsolatos kérdésekben, mivel az ügyfélszolgálati technikusok gyakorló autószerelők is egyben, így nem csak elméleti, hanem gyakorlati tudásukkal is segítik az autósokat. Az infovonal a tanácsadás mellett lehetőséget ad rendelésre, áruinformációk lekérésére, valamint a Bárdi Autó szolgáltatásaival kapcsolatos információk megszerzésére.

Bárdi Viktor, a vállalat kereskedelmi igazgatója a következőket nyilatkozta az új szolgáltatással kapcsolatban: „Az új infovonal szolgáltatásunknak nem csak a szervizek és autósboltok, hanem minden magyar autótulajdonos is a haszonélvezője lesz, hiszen bármikor kérdésekkel fordulhat technikus kollégáinkhoz. A gépjármű fenntartás legkülönbözőbb területéről válogatott, és a Bárdi Akadémián tovább képzett technikus kollégáink óriási tudásbázist kezelnek. A rendelkezésükre álló hatalmas mennyiségű beszállítói információ és a műhelykörülmények között szerezett tapasztalataik együttes tudása biztosítja, hogy még a szervizes partnereink magas elvárásainak is tökéletesen megfeleljenek. Csapatunk képességeit folyamatosan fejlesztjük, hogy a jövőben is mindig profi módon és maradéktalanul eleget tehessenek az elvárásoknak” – mondta el az igazgató.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!