Nem nagyon tudjuk megmondani, hogy pontosan milyen jövőbeli Volkswagen szabadidő-autót látunk ezeken a képeken, hiszen a nagy méretű Touaregnél is esedékes már lassan a generációváltás, de korábban bejelentették azt is, hogy az MQB-építőkészletre három üléssorral rendelkező SUV-t is készítenek.

Utóbbi annyiból tűnik valószínűnek, hogy azt Észak-Amerikában és Kínában tervezik csak forgalmazni, és utóbbi helyen készítették a fényképeket is. A legmeglepőbb egyébként a szedett-vedett karosszérián, hogy a tanksapkát nagyon ki kellett emelni az oldalfal síkjából, azaz sokkal szélesebb lesz majd az előző Q7-esnél a Volkswagen újdonsága; ez valószínűleg a kerékjáratoknak köszönhető.

A technikáról nem tudunk mit mondani, hiszen az se biztos, hogy hossz- vagy keresztmotoros-e az itt látható jármű, ami biztos, az a három üléssor – a Touareg eddig két üléssorral készült, úgyhogy lehet, hogy bővülésre számíthatunk.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!