Hamarosan bemutatják az Isuzu új terepjáróját, az MU-X nevű szabadidő-autót, amely az elődjéhez, az MU-7-eshez hasonlóan nem más, mint az aktuális pickup – jelen esetben a D-Max – terepjáró változata. Most azonban nem készítettek saját karosszériát a japán cég mérnökei, hanem a már tavaly bemutatkozott testvérmodell, a Chevy Colorado pickupból készített Trailblazer típus karosszériáját módosították csak minimálisan.

Az A oszlop előtti könnyen cserélhető elemeket a D-Maxról veszik át, a hátfalnál épp csak a lökhárító és a lámpa formája tér el, a hátsó sárvédő fém íve például ugyanaz marad. A belső térről még nincs kép, de arra se kell sokat várni, hiszen ha már sorozatban készül az autó, a hivatalos leleplezés is hamarosan várható.

Az Isuzu MU-X megtartja a saját motorjait, a 136 lóerős, 2,5 literes illetve a 177 lóerős, 3,0 literes dízelt, előbbi hátsó-, utóbbi összkerékhajtással lesz majd elérhető. Ahogy a Chevrolet Trailblazer, úgy az Isuzu MU-X megjelenése se várható mifelénk.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!