A BMW lett a hivatalos partnere a franciaországi Magny-Cours versenypályának, és ebből az alkalomból rögtön elkészítették az M4-es kupé alapján a Magny-Cours Edition-t, amely valójában egy csomag: S 1000 RR superbike-ot és BRM kronográfot is kap az ügyfél, aki kifizeti a 180 ezer eurós árat. Mindössze 10 példányban készül ez a különleges csomag.

Az autónál a 450 lóerős teljesítményű Competition változat a kiindulási alap a 7 fokozatú dupla kuplungos váltóval, a Mineralweiss Metallic fényezést egyedi fólia-grafikával és a gyári tartozékcsomagból származó karbon kiegészítőkkel dobják fel. Az első fejtámlákra hímezik rá a Magny-Cours versenypálya logóját és körvonalát. Természetesen az M Driver’s Package is ott van a fedélzeten, tehát 280 km/h az elektronikusan korlátozott csúcssebesség.

A BMW S 1000 RR superbike esetén a BMW Motorrad Motorsport munkatársai készítették el az egyedi grafikát, és természetesen minden extrafelszerelés – beleértve az utasülést – ott van a fedélzeten. Ennek 300 km/h a végsebessége. A BRM által kifejezetten a csomaghoz készített, és csak annak részeként megvásárolható kronográfnál is a BMW versenyszíneit alkalmazták, ennél nem a gyorsaságot, hanem a pontosságot emelték ki különleges tulajdonságként.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!