Lehet, hogy a Nissan GT-R immár világszerte árult sportkocsi, de az igazán különleges változatokat továbbra is jobb kormányos kivitelben készítik. Az új Track Pack például csak Japánban és Nagy-Britanniában lesz elérhető.

A 74 450 fontos alapáron felül további 10 000 fontot kell kifizetni a Track Pack csomagért, amely a következőket tartalmazza: kifejezetten pályaautózásra hangolt felfüggesztés, extra hűtőlevegő-csatornák az első és a hátsó kerekek számára, amelyek komoly igénybevételnél akár 100 °C-kal képesek csökkenteni a fékek hőmérsékletét.

A különösen alacsony tömegű RAYS könnyűfém felnik mellett új első spoilert is kap a GT-R limitált széria, az utastérben tömegcsökkentés miatt elhagyták a hátsó üléseket, előre két darab ecaro kagylót szereltek. A motorhoz nem nyúltak, de minek is: az 550 lóerős 2012-es modellnek mindössze 2,84 másodpercre van szüksége a 100 km/órás sebesség eléréséhez.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!