A fejlesztés végső fázisában (már a végleges megjelenés megmutatása után) utcára küldött prototípusok álcázását vették alapul az Audi of America felkérésére az Audi exclusive szakemberei azt az álcázást, amely az RS e-tron GT projekt_513/2 elnevezésű limitált széria sajátja – a név egyébként a fejlesztés során használt belső jelzés. Mindössze 75 darabot készítenek ebből a különleges megjelenésű modellből, és azokat mind az Egyesült Államokban értékesítik.

Alapvetően fóliázással alakítják át a megjelenést, de a hátsó oldalsó kis ablakokba belegravírozzák a limitált széria nevét, az első ülések közötti könyöklő fedelének bőrébe belenyomják a feliratot. Az utastérben néhány alkatrészt fényeznek, mindenfelé vörös díszvarrással ellátott Fina Nappa bőr kárpitot használnak. Egyediek a díszbetétek, a karbon elemek többrétegű lakkozásában kézi munkával valósítják meg a matt és fényes részek váltakozásával a külsőre rímelő grafikát.

A kézi munkával megvalósított egyedi megjelenés mellett az Audi RS e-tron GT projekt_513/2 még jó sok extrát kap alapáron (kerámiafékek, összkerék-kormányzás, minden elérhető karbon-elem stb.), vételára 179 900 dollár, ami 36 000 dolláros felárat jelent az RS e-tron GT alapárához képest. Ezért a pénzért még egy, alumíniumlemezre festett, az ügyfél autójának alvázszámát témaként feldolgozó VIN art műalkotást is kapnak, amit aztán a falra akaszthatnak.