Az Egyesült Államokban és Dél-Koreában már most is valóság, hogy a Hyundainak van olyan autója, ami egy lapon említhető a prémiumgyártók luxusautóival, és a Genesis nevű limuzin következő generációjával már Európában is megtapasztalhatjuk, hol is tart a márka.

Korábban már láthatták itt az oldalon az autó álcázatlan képeit, de most még jobb fotók készültek a kocsiról, ráadásul ezek már itt, Európában készültek. Németországban fotózták le a dinamikusan kanyarodó autót, és e közben sikerült lefényképezni az autót egy másik nézőpontból. A csomagtartón látható felirat szerint – G380 HTRAC – egy 3,8 literes V6-ossal és összkerékhajtással szerelt példányt látunk parádézni, az alapmodell hátsókerékhajtású lesz, és ezen kívül lesz még 5,0 literes V8-as és egy hibrid modell is; utóbbi helyettesíti a választékban a dízelt.

A Folyékony Szobrászat 2.0 formavilág a többi Hyundaihoz képest meglepően sok egyenes vonalat eredményezett a közel 5 méteres típusnál, ezen kívül még a hűtőrács is hatalmas méretű. A Detroiti Autószalonon mutatkozik be a Hyundai Genesis második generációja, Európába várhatóan 2014 végén érkezik majd meg az autó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!