Hivatalosan ugyan még nem mutatta be az Aston Martin új nagy sportkocsiját, kínálatának talán legfontosabb darabját. Korábban már kiderült, hogy az autóval felelevenítik a Vanquish nevet, de igazán jó képek még nem voltak az újdonságról, mert mindig elmaszkolták a megjelenését.

Márpedig az bizonyított tény, hogy az összes Aston Martin megjelenése egy kaptafára készül, ennek megfelelően a minimális álca is elég volt ahhoz, hogy csak sejtsük: az új Vanquish is szakasztott mása a többinek.

Most végre bizonyosságot is kapunk erről, hiszen sikerült mindenféle álcázás nélkül lefényképezni az autót, amelyről épp az olaszországi Padovában készítik a hivatalos sajtófotókat/videót. Legközelebb majd kétszer meggondolják az angolok, hogy egy turistákkal teli olasz város óvárosába viszik-e az autót a bemutató előtt. A nemrég a nagyközönségnek, pardon, a Concorso d”Eleganza Villa d”Este rendezvényen résztvevő pénzes embereknek bemutatott Project AM310-es tanulmány mintha ennek az autónak egy jövőbeli sportváltozata lenne. Azon voltak látható karbon kiegészítők, a sorozatgyártású Aston Martin Vanquish mentes ezektől. Nem tudjuk, mikor mutatják be hivatalosan az autót, de nagyon közeleg a Goodwood Festival of Speed, amely szinte adja magát  az ünnepélyes leleplezéshez.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!